Op welke lichaamsdelen kan je  BALLEN & MUTS gebruiken?

A: Schaamstreek

B: Oksels

C: Voeten

D: Onder zwaarder borsten

E: In Huidplooien van mensen met overgewicht

 

 

Deodorant Instructies:

  1. Was jezelf goed met een neutrale zeep op de plek die je wilt behandelen. Zorg ervoor dat de oude geurtjes echt weg zijn.
  2. Droog jezelf
  3. Neem het Ballen & Muts deodorant blokje en maak de deodorant nat. Wrijf een paar keer het natte blokje deodorant over de te behandelen plekjes en dat is het. Gebruik geen andere producten.
  4. Spoel de deodorant even af onder de kraan en berg het weer op in het bijgeleverde doosje. . ECO TIP. Lees hier wat je met het lege doosje kan doen als jouw deodorant op is.
  5. Voor het optimale resultaat kan je het beste de Ballen & Muts deodorant een paar dagen achter elkaar gebruiken.
  6. Deodorants zijn niet voor inwendig gebruik.

HAVE FUN!

MAN- Dé deodorant voor de schaamstreek en oksels zonder de schadelijke ingrediënten. Vermijd de vervelende geurtjes die ontstaan door lang zitten, sporten of hogere temperaturen en verras je partner met een schoon gevoel.

VROUW- Dé deodorant voor de schaamstreek en oksels zonder de schadelijke ingrediënten. Vermijd de vervelende geurtjes die ontstaan door lang zitten, sporten of hogere temperaturen en verras je partner met een schoon gevoel.

HYGIËNE VOORDEEL HEM EN HAAR: Twee deodorants voor de schaamstreek zonder de schadelijke ingrediënten. Vermijd de vervelende geurtjes die ontstaan door lang zitten, sporten of hogere temperaturen en verras je partner met een schoon gevoel.