Even duidelijk maken waarom de
B&M SCHAAMZONE DEODORANT 
zo belangrijk is...

De man/jongen:

De balzak en de benen van de man zijn heel de dag tegen elkaar aangeplakt bij het zitten op kantoor of in de auto. Het is logisch dat er daar zweetgeurtjes ontstaan. 

Sommige mannen scheren zich rond om de penis en ballen. Dit helpt al behoorlijk veel omdat de geurtjes veel meer in de haren blijven zitten als op de huid. Mocht je toch een oerman willen blijven dan raden we ook aan om de schaamharen goed te wassen voordat je de deodorant opbrengt

 

 

intieme zones voor deodorant

De vrouw/meisje:

Vrouwen hebben natuurlijk dezelfde problemen na de hele dag zitten op kantoor of in de file. Vrouwen die de jungle bijhouden hebben al iets minder last van geurtjes als de rest.

De vrouw heeft echter nog een extra probleem erbij, namelijk de maandelijkse periode of ongesteld zijn. Het maandverband wordt zo gemaakt dat het goed zijn werk kan doen maar het blijft een soort van 4 seizoenen dekbed op je vagina en tussen je benen. Dit kan natuurlijk erg veel warmte en dus nare geurtjes veroorzaken.

Door het gebruik van de Ballen & Muts deodorant is het gebruik van zeep minimaal. Het is belangrijk om niet zo min mogelijk zeep te gebruiken op deze tere plekken. De huid is erg gevoelig en kan door geparfumeerde zeep irritatie vertonen. 

MANNEN EN/OF VROUWEN

 

GEVAL: PLAKZAK of MUFFE BRIEVENBUS

Na een tijdje rijden in de file of na een lange dag werken zijn de edele delen soms omgetoverd tot chemische wapens. Ook al heb je je 's ochtend heel goed gewassen, een lange rit zorgt er zeker voor dat het edelweiss geurtje anders is als je wilt. 

GEVAL: SATURDAY NIGHT FEVER

 Het lijkt erop of de dansvloer en de bar geen goede bedoelingen hebben voor jou en jouw eventueel opgepikte "partner voor het leven".  Het is nogal logisch dat al die Michael Jackson and Beyonce moves of coole houdingen aangevuld moeten worden met een fris ruikend kruis.

GEVAL: SPORT-SCHOOL/FITNESS

Gewichten, spinning, loopband, allemaal activiteiten die om een goede verzorging vragen. Vooral als je die lastige standjes doet in de Yoga klas dan kan je maar beter naar viooltjes ruiken.  Jouw mede-Yogi's zullen je dankbaar zijn.

GEVAL: DE VOLGENDE OCHTEND

Soms moet je gehaast weg 's ochtends omdat de wekker net even iets vroeger staat. Je hebt geen tijd om te douchen maar toch wil je je niet schamen.  Als je regelmatig de Ballen & Muts deodorant gebruikt dan is de kans veel kleiner dat je een roedel met speurhonden achter je aan krijgt.

GEVAL: MAANDELIJKSE PERIODE

Dames, dat maandverband lijkt wel op een 4 seizoenen dekbed tussen je benen. Minder warm kunnen we het niet maken maar frisser wel..  Boys, hier zijn jullie in het voordeel. Statistisch gezien hebben weinig mannen last van maandelijkse periodes.

GEVAL: HET KANTOOR

Totdat de kantoorstoelen worden uitgerust met koelelementen blijven de na-het-werk-borrels een riskante bezigheid. Het kan zomaar zijn dat die nieuwe helpdesk jongen ook komt opdagen en dat  hij ook een oogje op jou heeft. A once in a lifetime kans die je zou kunnen missen.

 

En zo zijn er nog honderden situaties waarbij B&M deodorant jou kan redden!!

VROUW- Dé deodorant voor de schaamstreek en oksels zonder de schadelijke ingrediënten. Vermijd de vervelende geurtjes die ontstaan door lang zitten, sporten of hogere temperaturen en verras je partner met een schoon gevoel.